650 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpreirode wijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zeebanket ui Louisiana

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, citroen, gedroogde spaanse peper, gember, garnaal, knoflook, korianderzaad, krab, kruidenagel, laurier, maïskolf, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, pimentbessen, rode aardappel, tomatenketchup, ui, venkelzaad, worcestersaus, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Inktvis met ui - sepio con cebolla

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijlinktvissen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
courgette, kipresten, knoflook, laurier, peper, peterselie, tijm, ui, wortel, wortelpeterselie en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gegrilde Ossentong Met Salsa Verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, kappertjes, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ossentong, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kalfsbotten, kalfsschenkel, kervel, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kip, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, korianderzaad, laurier, peen, pernod, peterselie, prei, ui, venkel, visgraten, witte wijn en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aromatische marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierbladeren, olijfolie, peper, bladpeterselie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Haal meer recepten op...