217 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercannellinibonencitroeneigroentegroentebouillonknoflookmuntolieolijfoliepeperpeterselierode uisjalotsperziebonensuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met bonen

Ingrediënten:
bloem, bonen, boter, broodkruim, citroensap, ei, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Witte bonen met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, cannellinibonen, citroensap, geitenkaas, knoflook, parmezaanse kaas, saladebladeren, witte bonen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Dip van artisjok en witte bonen

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, cannellinibonen, citroensap, gedroogde chilivlokken, knoflook, olijfolie, oregano, ui, volle yoghurt, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Acquacotta - Toscaanse boerensoep met kool en bonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenkool, bouillonblokje, cavolo nero, citroensap, ei, gedroogde cannellinebonen, olijfolie, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, savooiekool, selderijblad, tomaten, toscaans witbrood, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

Tabouleh met granaatappel

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, kruiden, granaatappel, haricots verts, olijfolie, peper, tuinbonen en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vorstelijke salade

Ingrediënten:
aardappelen, appel, citroensap, olijfolie, peper, veldsla, witlof, witte bonen, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met sperziebonen en rode biet

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, emmentaler, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode biet, sjalot, sla, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonensalade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, peper, bladpeterselie, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Haricots verts met freekeh en miso

Ingrediënten:
banaansjalot, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, doperwtenscheuten, dragon, edamamebonen, fijne kristalsuiker, freekeh, groentebouillon, grof zeezout, haricots verts, knoflook, laurier, mirin, nanami togarashi, nigellazaad, olijfolie, sake, shiitakes, sinaasappelschil, ui, witte misopasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastasalade Nicoise

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, penne rigate, peterselie, pomodori, sperziebonen, tonijnmoot, witlof, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Hummus van cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroensap, extra vergine olijfolie, gerookte-paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, tahini, tijm, witte bonen, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...