Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, courgette, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: