Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, fruit, gehakt, grof zeezout, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, munt, olie, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Home Made winter:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Smokey goodness II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt: