Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsvlees, olijfolie, peterselie, rozemarijn, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten: