Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, champignons à blanc, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, laurier, lente-ui, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: