Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Zalmfilet met saffraansaus
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, roomboter, saffraandraadjes, sjalot, slagroom en zalmfilet
- Keuken:
- Europees / Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, melk, mosterd, noilly prat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, visfond, visfumet, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: