Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tomaat, ui, vis, visbouillon, water, wortel, zalmfilet |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: