Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, dille, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Lente in Sicilië:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Varkensvlees: