Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, sperziebonen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: