Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, champignon, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Mixen mengen malen:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: