Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Kalamerli pilav - Pijlinkvisjes met rijst
- Ingrediënten:
- bloem, groene paprika, olie, peterselie, pijlinktvisjes, rijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, basmatirijst, boter, ei, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oud witbroodkruim, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, risottorijst, tijmsaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: