Recept uit De kunst van het koken:
Sauce à la crème - Roomsaus voor bloemkool
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peterselie, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: