Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: