Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Zuppa de lenticchie - Linzensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: