Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: