Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De banketbakker:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: