380 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperroomsjalotspecerijentijmwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Waldbeantsjessoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, belegen kaas, bieslook, bonenkruid, kipfilet, kruidnagel, laurier, maggieplant, nootmuskaat, peterselie, prei, rode paprika, ui en waldbeantsjes

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoofde linzen met pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, droge sherry, groentebouillon, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peper, peterselie, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Broodnoedels

Ingrediënten:
boter, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Broodje Kroket

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, bloem, bouillon, dijonmosterd, eieren, boter, kalfsvlees, kruidnagels, laurierblaadje, nootmuskaat, panko, peperkorrels, peterselie, roomboter en sjalotje

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boekweitkroketten

Ingrediënten:
aardappelen, boekweit, nootmuskaat, olie, peterselie, sjalot, tijm, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Broccolignocchi

Ingrediënten:
boter, broccoli, groentebouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde mosselen op Istanbulse wijze

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, dille, kaneel, knoflook, kortkorrelige rijst, krenten, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, trostomaat, ui en water

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met pompoen en feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, eidooier, feta, knoflook, melk, muskaatpompoen, nootmuskaat, scherp paprikapoeder, ui en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Pasteis de bacalhau

Ingrediënten:
aardappel, ei, gezouten kabeljauw, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie en sjalot

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Zweedse balletjes in romige saus

Ingrediënten:
dijonmosterd, havermout, kardemom, kastanjechampignon, knoflook, kokosmelk, linzen, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelenbouillonblokje, peterselie, sojasaus, ui en wortel

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Landloperssoep

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pastitsio

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, korte pasta, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...