Recept uit Turkse kookkunst:
Terbiyeli köfte - Gehaktballen in saus
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, meel, peper, peterselie, rijst, schapengehakt, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: