819 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijngroentebouillonknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
courgette, kipresten, knoflook, laurier, peper, peterselie, tijm, ui, wortel, wortelpeterselie en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Cotechino, linzen & mostarda

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cotechino, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterdfruit, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Aardpeer met hazelnoten en haverwortel

Ingrediënten:
aardperen, grof zeezout, haverwortel, hazelnoten, olijfolie, pastinaak, peper, rozemarijn, schorseneren, tijm, witte wortel, wortel en wortelpeterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkluifjes, laurierblad, peperkorrel, ui, verse tijm en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Zomerse erwten groentesoep

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, gele spliterwten, groentebouillon, laurier, peper, tijm, ui, wortel en zachte geitenkaas

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koolsla

Ingrediënten:
champagne-azijn, karwijzaad, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, savooiekool, suiker, tijm, rode ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donker bier, hertenbouillon, hertenvlees, jeneverbes, kersenazijn, knoflook, olijfolie, pastinaak, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, vruchtenazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, prei, rozemarijn, tijm, ui, venkel, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Makreel met sperziebonen

Ingrediënten:
bloem, gezouten kappertjes, makreel, olijfolie, peper, bladpeterselie, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...