Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gestoofde zonnevisfilet met truffelboter
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, kippenbouillon, olijfolie, prei, zonnevis en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, ei, kaneel, kip, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Down to earth:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: