352 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooierfijne kristalsuikergistgruyèreknoflookkristalsuikernootmuskaatpaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpure chocoladeroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Garnaalkroketten 2 - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Bananenroomtaart

Ingrediënten:
bananen, banketbakkersroom, eidooier, eiwit, kristalsuiker, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, water, karamelsaus, boter, maïzena, pinda’s, slagroom, vanillepoeder en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Clafoutis aux cerises

Ingrediënten:
bloem, eieren, kersen, kristalsuiker, slagroom, vanillestokjes, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, melk, slagroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, kersen, kirsch, marc de bourgogne, melk, roomboter, slagroom en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / zoet / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:

Briochebrood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, kristalsuiker, sesamzaad, slagroom, volle melk en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Chocolade-flensjestaart

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladevulling, ei, eierdooier, espressovulling, fijne kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en sterke zwarte koffie

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Ciambella

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, fijn zout, melk, pure chocolade, slagroom, tipo 00-bloem en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / traktatie uit A propos bistro:

Opéragebak

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocolade, ei, eidooier, koffie-extract, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Brownies met chocolade-toffeesaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, couverture, ei, maisstroop, melk, slagroom, tafelsuiker, vanille-essence, vanille-ijs en zeezout

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Haal meer recepten op...