Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Preisoep "Duras"
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, melk, peper, prei, water en zout
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, fruit, kaas, knoflook, margarine, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tomatenpuree, ui, vis, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: