Recept uit De kunst van het koken:
Marinade voor boeuf à la mode
- Ingrediënten:
- bleekselderij, brandy, cognac, jonge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: