92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperrisottorijstspaghettiuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met spek en tomaat

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kiprisotto

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
buffalo's, droge witte wijn, paddestoel, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode wijnazijn, roomboter, sprinkhanen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / risotto
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin van honingraatpens

Ingrediënten:
bleekselderij, droge cider, droge witte wijn, honingraatpens, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, ui, vleestomaat, wortel en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mosselen en kerrie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gruyère, kaas, kerrie, macaroni, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Risotto met wilde paddestoelen - wild mushroom risotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, cantharel, droge witte wijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, italiaanse peterselie, knoflook, morielje, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse rozemarijn, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Tagliatelle met salami

Ingrediënten:
bleekselderij, doperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, milde salami, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, prosciutto, sjalotjes, tagliatelle, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Noordzeekabeljauw met laurier en twee soorten tuinboontjes

Ingrediënten:
citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie

Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsrouleau gevuld met mortadella en pistache

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kalfsbouillon, kalfsgehakt, knoflook, mortadella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en witbroodkruim

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Schelpjes met lentegroente, kropsla en rauwe ham

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, groene asperges, kippenbouillon, kropsla, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, bladpeterselie, prosciutto, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Bietenrisotto met geitenkaas

Ingrediënten:
geitenkaas, biet, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met cannellinibonen

Ingrediënten:
ansjovispasta, cannellinibonen, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...