Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Levrek tavasi - Gefrituurde zeebaars
- Ingrediënten:
- baars, bloem, citroen, olie, peper, peterselie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De pastabijbel:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elzas: