91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemcitroencitroenschildroge witte wijneigehaktknoflookmuntolieolijfolieparmezaanse kaaspepertijmuivruchtensapwaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Citroen-mosterdkip met knolgewassen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, droge sherry, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koolraap, pastinaak, saffloerolie, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte meiknol, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kefta-tajine met snijbiet of boerenkool

Ingrediënten:
boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Rog Grenobloise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, croutons, kappertjes, bladpeterselie, rogvleugel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Groene asperges in 't groen

Ingrediënten:
basilcum, belgische mosterd, bladpeterselie, boter, citroenmelisse, citroensap, citroenzest, fleur de sel, groene asperges, groentebouillon, jonge spinazie, kervel, knoflook, knoflookolie, krulpeterselie, marjolein, mosterdzaad, munt, peper, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, verveine, volle yoghurt, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Risotto met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, mossel, garnaal, knoflook, krabstick, peterselie, risottorijst, rode ui en visbouillon

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met zalmforel

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, peper, tagliatelle, verse dille, verse peterselie, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip met citroen 1 - pollo al limone 1

Ingrediënten:
boter, braadkip, citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Kip met prosciutto en ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, citroenschil, eierdooiers, kipfilet, knoflook, mosterd, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, witte wijn en zure room

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Schnitzel met koolsla

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, augurk, augurkenvocht, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, ei, ghee, groene kool, karbonade, lijnzaad, mayonaise, peterselie, reuzel, rode kool, selderijzaad, varkenslap, witte kool, zout en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip, gebakken

Ingrediënten:
béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Heek met citroen en laurierblad - merluza con limón

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, heekfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, spa rood, tarwebloem, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...