Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Tabbouleh: bulgursalade met tomaten, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- bindsla, bosui, bulgur, citroensap, extra vierge olijfolie, little gem, munt, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, komkommer, munt, paprikapoeder, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: