Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken: