923 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpreirode wijnrozemarijnsjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblaadje, peterselie, prei en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Klassiek bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblad, peterselie, prei en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bladselderij, laurierblad, peterselie, prei, soepvlees, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Basisrecept uit Spice Wise:

Viskruiden

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Bouquet garni basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, laurierblad, peterselie, peterseliewortel, prei, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zeeuwse pot:

Alikruiken

Ingrediënten:
alikruiken, basilicum, bladselderij, laurierblad, peterselie, tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht uit Balletjes:

Soep met lamsgehaktballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, broodkruim, knoflook, lamsgehakt, lamsstoofvlees, laurierblad, ras el hanout, vermicelli, verse koriander, bladpeterselie, verse tijm en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Franse kippensoep

Ingrediënten:
courgette, kippenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, peterselie, prei, selderij, soepkip, sperziebonen, tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kippen, laurierblaadjes, pastinaken, peterselie, bleekselderij, tijm, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Knoflook Wittebonensoep Met Gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, bladspinazie, cannellinibonen, knoflook, gehakt, gezouten boter, groentebouillon, laurierblaadjes, limabonen, citroen, bleekselderij, tijm en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Runderbouillon

Ingrediënten:
foelie, laurierblad, peperkorrels, peterselie, schenkel, selderij, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gemarineerde paprika's

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblaadje, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, rode paprika, rodewijnazijn, tijm en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...