Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Tarbot met kruiden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, visfilet, water en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Noma:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: