Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, peper, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: