Recept uit Mediterraneo:
Baqliyya van Ziryab
- Ingrediënten:
- amandelen, broodkruim, karwij, kool, korianderzaad, lamsvlees, murri naqi, olie, peper, rood vlees, ui en zout
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kool, kruiden, olie, paprika, peterselie, rode paprika, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Junges Gemüse:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: