Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Suet Mousseline
- Ingrediënten:
- blanke vleesfond, citroensap, eidooier, gellan, laag-acyl, room, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn en zwarte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, eidooier, gelatine, knoflook, laurier, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Down to earth:
Diner / nagerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress: