Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Gestoofde lamschenkels
- Ingrediënten:
- bouillon, lam, lamsschenkel, laurier, olijfolie, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Nederlands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: