Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Fazant in roomsaus - fagiano alla panna
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fazant, olijfolie, pancetta, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, dille, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, komkommer, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: