274 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotergemberpoederkaneelknoflookkorianderkruidennootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeterseliesojasausspecerijensuikeruivetwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in phyllodeeg

Ingrediënten:
bruine fond, eiwit, gember, handpeer, kippenbouillon, lamshaas, madeira, peterselie, phyllodeeg, rode wijnazijn, saffloerolie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Eiernoedels met lamskofta in rode currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, eiwit, gemberwortel, knoflook, knoflookbieslook, mango, sesamolie, tijgergarnalen, verse koriander en vierseizoenenpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Soep met kipbolletjes, gele pompoen en udon

Ingrediënten:
chili-olie, citroensap, eiwit, gele pompoen, gembersap, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laksapasta, lichte sojasaus, limoensap, pistachenootjes, udonnoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

IJskoude kippenbouillon

Ingrediënten:
eiwit, gemberpoeder, nootmuskaat, peper, runderpoulet, rundvlees, soepgroenten, soepkip, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Pangsit Goreng

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, eiwit, garnaal, gula djawa, half-om-halfgehakt, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, limoenen, pangsitvellen, peper, prei, sambal, selderij, tomaten, wontonvel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Bratwurst

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, gemberpoeder, kalfsschouder, melk, nootmuskaat, witte peper, soja proteineconcentraat, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Wurst-balletjes

Ingrediënten:
broodkruim, ei, foeliepoeder, gemberpoeder, melkpoeder, nootmuskaat, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Lotuswortel gevuld met kip

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kipfilet, lotuswortel, olie, peper, scampi, sesamzaad, waterkastanje, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vis in crepinette

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, darmnet, doradefilet, ei, gember, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, taugé, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met zeegroente

Ingrediënten:
dashi, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, lente-ui, maïsolie, nori, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde gyoza met zeewier en edamame

Ingrediënten:
droge sherry, edamamebonen, ei, gember, gyozavellen, lente ui, peper, ponzusaus, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, wakame, wontonvellen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kantonese rijst

Ingrediënten:
arachideolie, beenham, doperwten, ei, gember, kleine gepelde garnalen, pandanrijst, paprikapoeder, peper, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rijst
Haal meer recepten op...