Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Aardappelspaghetti met carbonarasaus
- Ingrediënten:
- aardappel, bacon, eidooier, knoflook, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, kervel, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, ui, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: