Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Thug kitchen: