Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gehaktballetjes in sherrysaus
- Ingrediënten:
- aardappeltjes, bloem, boter, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, sherry, ui en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, ei, gehakt, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: