Recept uit Koken voor elke dag:
Gegratineerde venusschelpen
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemalen kaas, olijfolie, peper, sjalotjes, tomaten en venusschelpen
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, ei, kervel, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Elseviers culinaire atlas: