Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden groentesoep
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, kervel, peterselie, prei, selderij, soepgroenten, ui, water en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: