Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Winterse pompoensoep
- Ingrediënten:
- bieslook, crème fraîche, groentebouillon, knoflookconfit, laurierblad, pompoenpitten, sjalot en winterpompoen
- Soort:
- sous-vide / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Elzas: