Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Daux-filet au beurre rouge - Lendebiefstuk met rode boter
- Ingrediënten:
- boter, lendebiefstuk, olie, peper, bladpeterselie, rode wijn, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: