Recept uit de zilveren lepel:
Kalfsvlees in melk met ham
- Ingrediënten:
- kalfsvlees, melk en rauwe ham
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, ei, groente, kaas, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Made in Italy: