Recept uit De Smaakbijbel:
Gebraden kip uit Fitzrovia
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, ei, gedroogde tijm, kaneel, kippendijen, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Brits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rode wijn, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Wateetons:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2: