Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus
- Ingrediënten:
- appel-karamelsaus, bloem, geklaarde boter, kalfslever, peper en salieblaadjes
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, varkensvlees, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes: