Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Krokant gebraden eend
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, eendenvet, honing, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tamme eend, ui, wijnazijn, wortel en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: