546 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladolieparmezaanse kaaspeterseliepreirozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Griekse kip-stifado

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfshaas met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, demi glace, eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, kalfshaas, kippenbouillon, knoflook, madeira, morielje, olijfolie, peper, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot, slagroom, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamsstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bloem, dipsaus voor dumplings, doperwten, italiaanse kruiden, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsbouillon, lamsvlees, olie, peper en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

Knoflook-broodsoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oud boerenwit, rodewijnazijn, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Waterzooi met tamme eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, eidooier, grotchampignons, kippenbouillon, laurier, lavas, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tamme eend, winterwortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Paprikagroente

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, suiker, tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Duits
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Couscous en moghrabieh met ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, couscous, dragon, groentebouillon, grof zeezout, kippenbouillon, labne, mograbiah, nigellazaad, olijfolie, pomodori, romatomaten, ruwe rietsuiker, saffraan, ui en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bonen en rijst

Ingrediënten:
borlottibonen, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmaham, peper, risottorijst, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...