Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Champignons sautés à la crème - Champignons in roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, olie, peper, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: